HAKKIMIZDA


Kuruluşundan bu yana yüksek standartlarda üretim hedefi ile faaliyet gösteren As Piliç, yenilikçilik anlayışı kapsamında 2009 yılında yüksek teknolojiyi tüm üretim süreçlerine entegre etmiştir.

İnsan sağlığı, yüksek kalite ve çevre koruma odağında üretim gerçekleştiren As Piliç, tüm değer zincirinde gıda güvenliğini göz etmektedir. Bu kapsamda sürekli gelişim önceliklendirilmekte, sektörel yenilikler yakından takip edilmekte ve kalite standartları güncellenmektedir. ISO 9001, ISO 22000 ve ISO 14001 kalite sertifikalarına sahip olan As Piliç, aynı zamanda profesyonel yetkinliklerini her gün geliştiren çalışanları ile tüketicileri için sağlıklı, yüksek kaliteli, güvenilir ürünler sunmaktadır.

Ankara, Karabük ve Kaynarca’da toplamda 90.000 m2’lik alanda 410.000 adet damızlık kapasitesi bulunan As Piliç; Sakarya , Kocaeli, Bilecik ve Düzce’de anlaşmalı üreticileri ile aylık 4.000.000 adet broiler üretimine sahip kümeslerde yetiştiricilik yapmaktadır.